Webhosting1.hu
Hétköznap 4-ig: +361-788-62-77
16h után, hétvége: +3620-416-79-96

Webhosting Adatbázissal

1 GB tárhely, PHP, MySQL
6000 Ft évente
 • Tárhely: 2 GB
 • Adminfelület: Teljes menedzselés
 • PHP futtatás
 • Cron jobs

Dinamikus Webhosting

0,2 GB webtárhely, PHP futtatási lehetőség
3500 Ft évente
 • 0,2 GB Webtárhely
 • PHP futtatás
 • MySQL adatbázis
 • Teljeskörű adminfelület

Webhosting viszonteladóknak

Legkisebb viszonteladói csomag
3000 Ft havonta
 • Webtárhely: 10 GB
 • Maximum 10 top-domain
 • 10 MySQL adatbázis
 • Teljeskörű adminfelület
Csomag Webhosting PHP, 0,2GB Webhosting PHP, 1GB Webhosting PHP, 2GB, MySQL Webhosting PHP, 5GB, MySQL Webhosting PHP, 10GB, MySQL Webhosting PHP, 20GB, MySQL
Tárhely méret 0,2 GB 1 GB 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Admin(IspCP) Adminfelület webhosting Cpanel webhosting Admin webhosting IspCP webhosting IspCP webhosting IspCP webhosting
FTP hozzáférések ftp hosting ftpkliesnsek ftp tárterület accounts file transfer protocol
Domain használat nincs korlát nincs korlát nincs korlát nincs korlát nincs korlát nincs korlát
E-mail: 1 1 3 5 5 10
E-mail alias: 2 2 6 10 10 20
Adatbázis: korlátlan MySQL korlátlan MySQL korlátlan MySQL korlátlan MySQL korlátlan MySQL korlátlan MySQL
Adatforgalom korlátozás: nincs nincs nincs nincs nincs nincs
Cron jobs cron jobs cron tárhely cron php időzített webhosting webhosting időzített script időzített php futtatás
POP3 pop3 e-mail webhosting, email, pop3 levelezési cím levelezés, mail mail, email
IMAP imap email imap e-mail email simán email imap imap és pop3
Webmail: squirrel horde roundcube
Egyéni hibaoldalak 404 oldalak egyedi hibaoldal 404
.htaccess htaccess .htaccess használat .htaccess támogatás htaces
Statisztikák analitics google analitics awstats webalizer stat
PHP PHP webhosting PHP webtárhely PHP tárhely PHP hosting PHP tár
Folyamatos adatmentés
Havi díjfizetés 600 Ft +ÁFA 700 Ft +ÁFA 800 Ft +ÁFA 1000 Ft +ÁFA 1200 Ft +ÁFA 2000 Ft +ÁFA
Éves díjfizetés 3500 Ft +ÁFA 5000 Ft +ÁFA 6000 Ft +ÁFA 8000 Ft +ÁFA 12000 Ft +ÁFA 18000 Ft +ÁFA
Megrendelés>>


Webhosting szolgáltatás


Webhosting szolgáltatások, PHP futtatási lehetőséggel, már havi 291 Ft-tól

Prémium PHP futtatására alkalmas webhosting csomagjaink már évi 3.500 Ft-ért elérhetőek. 1 GB webtárhely PHP-val 5.000 Ft/év, 2 GB tárhely, MySQL adatbázissal már évi 6.000 Ft. Mindezt 99.9%-os rendelkezésre állás mellett biztosítjuk Önnek. Egyedi web hosting ajánlatot is tudunk adni. Ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot.


Webtárhely már ispCP Omega adminfelülettel is

Tárhely szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján a tárhely kiszolgáláshoz, és menedzseléshez ma használatos kiszolgáló felületek közül az ispCP Omega bizonyult a leginkább felhasználó barátnak, és a legkiforrottabbnak. Ez az egyik ok, amiért mi az ispCP panelt használjuk. Ezen felül nem árt megjegyezni, hogy a cPanel, és más népszerű felületek olyan biztonsági résekkel rendelkeznek, melyek az Ön adatainak a biztonságát veszélyeztetik.


Tárhely CMS-hez

Nehéz feladata van annak, aki ma Magyarországon valamilyen nemzetközileg is elismert, népszerű tartalomkezelő rendszert akar használni weboldala publikálására. A probléma forrása az, hogy a legtöbb tárhely szolgáltató szerverén nem futtathatóak kifogástalanul a CMS szoftverekre alapuló weblapok. Mi kiemelt figyelmet szenteltünk ennek, és örömmel jelenthetjük ki, hogy nálunk több mint 100 különböző, népszerű CMS, és webshop motor futtatható problémák nélkül. Ízelítőül: Wordpress, Joomla, Drupal, ZenCart, Magento, CMSimple, oScommerce.


Tárhely csomagok egyszerű rendelése, és fizetése

Amennyiben cégünk, és esetleg egy tárhely csomagunk is elnyerte tetszését, rendelését egyszerűen leadhatja online felületen keresztül, vagy telefonon. A tárhely, és domain szolgáltatás anyagi részét pedig átutalással, PayPal segítségével, vagy budapesti irodánkban személyesen is rendezheti.


Webhosting és e-mail

Tárhely csomagjaink mellé elegendő mennyiségű e-mail címet is adunk ügyfeleinknek, és ezért külön pénzt nem kérünk.


Tárhely CMS-hez, CMS webhosting

Számtalan népszerű tartalomkiszolgáló rendszerre épülő weboldal választotta a mi webhosting szolgáltatásunkat. A mi tárhelyeinken minden PHP, MySQL alapú CMS futtatható.


PHP webhosting

Nálunk már az évi 3.500 Ft-ba kerülő csomaghoz is jár PHP futtatási lehetőség.


MySQL kiszolgálás webhosting szolgáltatásunk segítségével

A legtöbb profi weboldal adatbázisra épül, így mi is erre optimalizáltuk csomagjainkat. Ön már évi 6.000 Ft-ért juthat olyan tárhelyhez, mely alkalmas a feladatra, amellett, hogy 2 GB tárhelyet is tartalmaz.


Webhosting adminfelülettel

Minden nálunk vásárolt webhosting csomaghoz hosting kiszolgáló admin felületet biztosítunk, mely segítségével a domainek, tárhelyek és e-mail címek menedzselése gond nélkül végezhető. Természetesen, amennyiben ezzel nem szeretne élni, munkatársaink elvégzik ezen módosításokat Ön helyett. Ügyfélszolgálatunk 24 órában elérhető.


Joomla tárhely

A Joomla az egyik legkedveltebb content management system (CMS) hazánkba, mely olyan népszerű, hogy külön fejezetet nyitottunk neki. Tárhelyeink Joomla kiszolgálásra vannak optimalizálva, kérje Joomla hosting szolgáltatásunkat ügyfélszolgálatunktól. Cégünk azonnali hozzáférhető, és tökéletesen működő webtárhelyet tudunk website-ja mögé tenni. A problémamentes rendszerműködést pedig mindig a legfrissebb Joomla rendszerrel biztosítjuk. Joomla segítségével profi színvonalú honlap készíthető. Felhasználó barát felülete miatt nem csak cégek, vállalkozások számára ajánljuk, hanem magánszemélyek is, mivel könnyen alkalmazható. Rendelkezik webtárhely, cikk-, menü-, felhasználó és hirdetéskezelővel, valamint az alapcsomag funkciói közé tartozik az RSS- és Atom-hírcsatornák, szavazások, keresőbarát URL-ek, tömeges levélfeladások és üzenetküldések, valamint LDAP és OpenID-hitelesítések. A Joomla futtatásához PHP-re és egy webkiszolgálóra van csak szükség.


Webhosting árak

Webhosting szolgáltatásaink első osztályúak! Keresse ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat menüpont alatt.


Brute Force letiltás

Brute Force tiltásnak nevezik azt a jelenséget, amikor Ügyfelünk vagyis Ön többször rosszul adja meg jelszavát belépésekor, esetleg levelező programjában rosszul van megadva a jelszó, akkor a rendszer letiltja az Ön IP-címét. Ha ilyesmit tapasztalna, küldjön nekünk egy e-mailt, amiben elküldi IP-címét, amelyet website-unkon tud megnézni. A letiltás feloldást Mi végezzük!


Mikortól használhatom webtárhelyemet és meddig érvényes a szerződés?

A rendeléstől és a fizetési igazolástól számított 1 órán belül webtárhelye él. Abban az esetben, ha már egy meglévő domaint irányít át hozzánk, akkor az 1 óránált tovább tart a művelet, mert az átirányításnak is van időtartama. Ellenben, ha új domaint regisztrál Cégünknél, akkor pedig a domain regisztráció idejével kell még pluszban számolni. Azonban a nálunk bérelt webtárhelye már működik a domain átállási, vagy regisztrációs idő alatt is, ezért website-ja már feltölthető.


Webhosting során mit nyújtanak a bérleti díj ellenében?

Amennyiben webhosting csomagot rendel, Adunk Önnek egy bizonyos webtárterületet, amire elhelyezheti website-ját. Mindezen felül adunk még egy egyedi, kizárólag az Ön webtárterületére mutató domain nevet is!


Melyik webhosting csomagot rendeljem meg?

A legkisebb webhosting csomagot ajánljuk Önnek abban az esetben, ha még nem rendelkezik sem website-al, sem pedig kellő tapasztalattal a webhosting téren. Bármikor kérhet bővítést webhost csomagjához bővítést, amelyet Cégünknél csak időarányosan kell kifizetnie. Így elkerülhető, hogy fölösleges vásároljon nagyobb webtárhelyet, mint amire valóban szüksége van.

Válasszon ajánlataink közül, ha már rendelkezik saját website-tal! Ha több fényképet, videót szeretne feltölteni webtárhelyére, akkor minimum az 1 GB tárhely méretet ajánljuk.Ezeken kívül DNS fenntartási díjat is kell fizetnie, ha Cégüknél nem rendelkezik még webtárhellyel és nem is fog vásárolnia jövőben sem.


Hány darab FTP fiókkal rendelkezhetek?

Szolgáltatásaink során korlátlan számú FTP fiókot biztosítunk. Sőt lehetősége van bárkinek (pl. webmasternek vagy ismerősnek) FTP hozzáférést adnia Cégünknél bérelt webtárhelyéhez. Mindezt megteheti nemcsak korlátlan, de korlátozott hozzáféréssel is: kizárólag egy adott könyvtárt érhet el és nem a főkönyvtárat.


Webhosting csomag rendelés

 • 1. Kérjük, küldjön egy e-mailt Cégünknek. Legegyszerűbben a megrendel gomb megnyomása után az adatok kitöltésével tudja ezt elvégezni.
 • 2. E-mailben elküldjük Önnek a megfelelő dokumentumokat.
 • 3. Kérjük, töltse ki őket, írja alá és küldje vissza nekünk e-mailben, faxon vagy postán.

Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Rövid kérdések

Mi az webhosting?

A webhosting olyan internetes szolgáltatás, amely igénybevételével saját websiteját tudja elhelyezni a világhálón. Más megközelítésből: egy adott kiszolgáló szerver erőforrásai számos felhasználó között van felosztva, így egy felhasználó a rendszer által a felhasználó számára dedikált tárhelyet foglal el. Mindez egy egyedi domain név segítségével érhető el, ezáltal a domain beírásakor a tárhelyen lévő weboldalt jelenik meg. A kisebb forgalmú weboldalakat ilyen bérelt webhostinggal lehet költséghatékonyabban üzemeltetni.

Mi az a webtárhely?

A webtárhely a webhosting magyar fordítása. Mindkettő használata elfogadott hazánkban, ezért a különböző honlapokon vagy az egyik vagy mindkettő használata is megszokott. Mindkét kifejezés ugyanazt a szolgáltatást takarja. A kifejezésről bővebben a „Mi az a webhostingt?” Rövid kérdések alatt olvashat.

Mit jelent a webhosting bérlés?

A webhosting bérlés vagy webtárhely bérlés, olyan internetes szolgáltatás, ami során egy vagy több website-ot egy adott szolgáltató szerverén tárolnak. Egy szerveren számos website tárolható, így, ha csak egy vagy néhány website-ot szeretnék fenntartani - melyek összes kapacitása nem tenne ki egy önálló szervert - nem érdemes meg saját szervert vásárolni. Sokkal jobban megéri egy szolgáltatótól akkora méretű tárhelyet bérelni, ami szükséges.

Mi az a website?

Az interneten fent lévő tartalom, melynek számos szinonímája létezik: weblap, weboldal, webhely, honlap, melyek mind ugyanazt a fogalmat takarják. Definíció szerinta következőt jelenti:

“Egy vagy több webes forrásból származó információk összessége, amelyet egyidejű feldolgozásra szánnak, és egy egyszeri URI határoz meg. Jobban mondva, egy weblap egy webes forrás, amely további webes forrásokat foglalhat magába egyetlen közös egységként való feldolgozásra, és azon egyedüli webes forrás URI-je hivatkozik rá, amely nem foglaltatik benne.” - World Wide Web Consortium

Website-ot megfelelő protokoll segítségével személyi számítógépünkön (például otthonról), az internetről vagy bármilyen más számítógép-hálózatról érhetünk el. Az interneten a website-okat webcímükkel, vagy más néven URL-jükkel, vagy URI-jükkel azonosítjuk.

Mit jelent az e-mail webtárhely?

A gmail szolgáltatásaihoz hasonló: nagy mennyiségű és nagy terjedelmű levelek küldésére specializálódott webhosting szolgáltatás, amelynek egyetlen korlátja kizárólag a mérete.

Mi az a CMS?

A CMS az angol Content Managment System rövidítése, melyet magyarul tartalomkezelő rendszernek fordítunk. A CMS-ek legfontosabb funkció, hogy lehetővé tegyék a könnyű adattárolást és adatelérést, egyszerre biztosítsák számos felhasználó számára az adatok tárolását és megosztását, csökkentsék a redundáns adatbevitelt, lehetővé tegyék a hozzáférés szerep szerinti szabályozást (a felhasználó szerepétől függ, hogy mely adatokat módosíthatja, illetve láthatja), könnyebbé tegyék a kimutatások összeállítását és legutolsó sorban segítsék a felhasználói kommunikációt.

Mi az a SQL?

Az angol Structured Query Language rövidítése, melyet magyarul strukturált lekérdezőnyelvnek hívunk. Az SQL relációs adatbázis-kezelők lekérdezési nyelve. A relációs adatbázis-kezelők leggyakrabban SQL nyelven programozhatók. Az SQLnyelvnek is léteznek nyelvjárásai, mely abban nyilvánul meg, hogy bár az SQL alapvető utasításait egyformán, a később beépült nyelvi elemeket már nagyon is eltérőképpen valósítják meg.

Mi az a MySQL?

MySQL egy több felhasználós, többszálú, SQL-alapú relációs adatbázis-kezelő rendszer. Jelenleg az egyik legelterjedtebb, mivel egyszerűen kezelhető, valamint költséghatékony megoldást nyújt dinamikus website szolgáltatások kielégítésére.

Mit jelent a Drupal?

A Drupal, is egy PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalom-kezelő rendszer, mely egyben fejlesztői keretrendszer is.

A Drupal szó a holland „druppel” szó angol fordítása, ami azt jelenti, hogy „csepp”. A Drupal kitalálója valójában "dorp"-nak (falunak) akarta nevezni az oldalt, de elgépelte a szót és végül úgy gondolta, hogy ez is megfelel a számára.

Manapság az internetes közösségi oldalak létrehozásánál igen népszerű. A Drupal olyan modulok illesztését is támogatja, amik további funkciókkal bővíthetik az alaprendszert.

Modulok széles választéka közül lehet válogatni: képgaléria, elektronikus kereskedelem, levelező funkciók stb. A dokumentáció, a modulos felépítés, a tiszta forráskód teszi lehetővé a további funkciók írását PHP ismerettel nem rendelkezők számára is.

Mit jelent a PostgreSQL?

A PostgreSQL vagy más néven Postgres egy szabad licenszű relációs adatbázis-kezelő rendszer. Számos más szabad szoftverhez hasonlóan a fejlesztést önkéntesek végzik közösségi alapon.

Mi az a WordPress?

A WordPress egy posztmodern publikációs felület. Valójában egy PHP-alapú tartalomkezelő és blogrendszer. Különlegessége vagy inkább előnye, hogy a MySQL-t használja adattárolásra. A WordPress egy ingyenes és szabadon felhasználható szoftver, amely a webes szabványokat, az esztétikát és a használhatóságot részesíti előnyben.

Mi az a Joomla?

A joomla egy szuahéli eredetű szó, melynek fonetikus kiejtése „jumla”, jelentése pedig mindenki együtt, egy egészként.

A Joomla szintén egy PHP-ben írt nyílt forráskódú CMS, amely egyébként a Mambo továbbfejlesztéseként jött létre. MySQL adatbázist használ az adatok tárolására, ám emellett számos mást is tartalmaz: RSS feed-et, híroldalt, blogot, fórumot, szavazást, naptárat, keresést és különböző nyelvű fordítást.

Mi az a Ruby on Rails?

A Ruby on Rails a Ruby programozási nyelvre épülő, nyílt forrású (MIT licenc alatti) webalkalmazási keretrendszer.

Alapelvei: ne ismételd magad és konvenciók a beállítások előtt. Vagyis minden információ csak egy helyen szerepel (például egy adatbázis kezelő osztályban nem kell az oszlopokat definiálni, a Rails közvetlenül kiolvassa a nevüket az adatbázisból), és a konvenciókat követő elnevezésekhez automatikusan kódot generál.

AJAX-támogatása miatt a web 2.0 alkalmazások egyik népszerű keretrendszere.

Mi az a Ruby?

A Ruby egy olyan új generációs szkriptnyelv, aminek számos meglévő nyelv szolgált alapjául. Rendelkezik a szkript nyelvek (mint a PHP, Perl, Python, stb.) ismérveivel, sebessége (a többi szkript nyelvhez képest) nem hagy kívánnivalót maga után, ráadásként pedig barátságos programozást tesz lehetővé. Mindezen kívül olyan általános nyelv, mely mind parancssori, mind webes használatra jó választás lehet - ez utóbbihoz megfelelő támogatással is bír.

Mi jelent a HTML?

A HTML a HyperText Markup Language rövidítése. A HTML olyan leíró nyelv, amit weblapok készítéséhez fejlesztettek ki.W3C (World Wide Web Consortium) támogatásával napjainkra már internetes szabvánnyá vált. HTML általában szöveges állományokban található meg internethez csatalakozó számítógépeken. Ezen állományokban találhatóak azon szimbólumok, melyek a megjelenítő programnak leírják, hogyan kell feldogozni és megjeleníteni az adott állomány tartalmát.

Mit jelent a PHP?

A PHP egy nyílt forráskódú, számítógépes szkriptnyelv. A hypertext preprocessor angol kifejezés rövidítése. A PHP nyelv tulajdonképpen a HTML nagymértékű kiegészítése. Számos olyan feladat elvégezésére alkalmas skriptnyelv, amire az ügyféloldali szkriptek csak korlátozott mértékben képesek vagy egyáltalán képtelenek. Ilyen például a bejelentkezés, az adatbázis- és fájlkezelés, a kódolás, az adategyeztetés, a kapcsolatok létrehozása, az e-mail küldése, az adatfeldolgozás, stb.

A PHP kiváló segítség minden olyan esetben, amikor rengeteg ismétlődő feladatsort kell végrehajtani: például képek linkelése és listázása, listakészítés, stb.

Elérhető az FTP a weben?

Csak akkor elérető FTP weben, ha az Ön által használt böngésző támogatja ezt kapcsolatot (FTP kapcsolat). Ellenkező esetben a fájlok nem linkelhetők webes felületről! Amennyiben ilyen funkcióra lenne szüksége, akkor hagyományos webhosting-ot ajánljuk Önnek.

Miért webhostingoljak, ha saját szerverem is lehet?

Amennyiben néhány website-ot (vagy talán csak egyet) szeretne üzemeltetni, nem érdemes Önnek egy saját szervert fenntartani, hiszen egy önálló szerver havi ráfordítása sokkal több, mint egy webhosting éves költsége.